Etusivulle

Oletko unohtanut salasanasi?

Voit pyytää tästä uuden salasanan, joka lähetetään sähköpostiisi. Edellytyksenä on, että muistat oikein käyttäjätunnuksesi ja palvelussa olevan sähköpostiosoitteesi. Jos et muista molempia, ota yhteyttä joukkueesi/ryhmäsi pääkäyttäjään. Hän voi kertoa sinulle käyttäjätunnuksesi, jonka jälkeen voit pyytää uuden salasanan. Jos käyttäjätunnuksesi on lukittu, ei uuden salasanan pyytäminen onnistu. Asiasta lisää alla.

Vaihtoehtoisesti voit pyytää pääkäyttäjääsi poistamaan nykyisen käyttäjätunnuksesi ja lähettämään sinulle uuden rekisteröitymisviestin, jonka avulla voit luoda itsellesi uudestaan käyttäjätunnuksen. Asiasta lisää alla.


Anna käyttäjätunnus sekä sähköposti­osoitteesi ja paina Jatka:
Käyttäjätunnus:
Sähköposti:
    
 


Etkö saa tilattua uutta salasanaa tai eikö kirjautuminen onnistu?

Voi olla, että käyttäjätunnuksesi on lukittu. Jos olet antanut väärän salasanan peräkkäin riittävän monta kertaa, lukitaan käyttäjätunnuksesi. Tällöin sinun on pyydettävä joukkueesi pääkäyttäjää vapauttamaan tunnuksesi. Pyydä palvelusta sen jälkeen uusi salasana, kuten yllä on neuvottu.

Tarvitsetko käyttäjätunnuksen tai oletko unohtanut sen?

Ota yhteyttä joukkueesi pääkäyttäjään. Hän lähettää sinulle sähköpostissa rekisteröitymisviestin, jonka avulla pääset luomaan oman käyttäjätunnuksen Rekisteröidy palveluun -sivulla. Pääkäyttäjä voi myös kertoa sinulle käyttäjätunnuksesi, mikäli olet unohtanut sen, mutta salasanaasi ei hänkään näe. Salasanan tiedät vain sinä.


Zemiit Oy Copyright © 2006 - 2023
v4.4 6.8.2023